Top 5 movies

1. Twilight (suprise)

Arizona tjejen Bella beger sig av mot Forks, Washington för att bo hos sin pappa medan hennes mamma ska ut och leva livet. I den nya staden faller hon för vampyren Edward och inget blir något sig likt igen.

2. The Dark Knight

I Batmans nya äventyr samarbetar han med Harvey Dent och Komissarie Gordon för att en gång för alla bli av med brottsligheten i Gothan city. Men när det visar sig att Batmans ärkefiende Jokern försöker göra precis motsattsen blir det svårare för stadens hjältar.

3. Åter till Cold Mountain

Precis innan det amerikanska inbördeskriget startar träffas Inman och Ada. Tiden de har tillsammans är knapp då han drar ut i kriget. När Adas far dör måste hon ensam ta hand om gården samtidigt som hon väntar på att Inman ska komma tillbaka

4. In tha land of women

Efter att Carters flickvänd dumpat honom beger han sig till Michigan för att komma bort från allt och ta hand om sin vrickade mormor. Han får ny bekantskap med kvinnorna mittemot som ändrar hans livsperspektiv.

5. The Island

År 2019 då jorden har blivit infekterat av ett virus bor alla överlevande i en fabrik med längtan att åka till den ännu inte infekterade ön "The Island". När Lincoln six echo får reda på att The Island är en bluff vill han ta reda på sanningen

yes här har ni de, mina favoriter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0