Tack

image59Jag vill bara tacka alla för erat stöd. Det betyder verkligen mycket, även om ni inte sagt mycket betyder de små orden så mycket. Jag är så fantastiskt glad att jag har er och det betyder jättemycket att ni bryr er!

Påsklovet

Okej påsklovets filmer:

This is England
Hairspray x3
Bad boys
Snobbens påsk
Kill Bill volym 1
2fast 2 furious
I am Legend
Störtkär
Step Up
(Den vi ska se om 10 år)

Kick me out or let me in

Jag har en tendens att skaffa falska vänner. Sådana som låtsats vara vid min sida.
de gör så du gråter inombords av besvikenhet och ilska!
Kick me out or let me in!

Everything changes

okej, påsklovet har slagit rekord i weirdness. Fullt upp hela tiden, roliga, tråkiga, lyckliga och sorgliga stunder. Vilket gör att jag för alltid kommer minnes påsklovet 2008.

26/3 -2008

Farmor dog imorse. Och jag har inte börjat gråta förrän nu. Men är det konsigt om jag inte känner någon direkt sorg. Hon har det ju bättre nu. Om detta var Guds plan vad har jag då att va ledsen över.
Jag kommer sakna det kommer jag, men varför vara sorgsen? Hon fick det ju bättre nu. Det lidande hon haft var inte värt för att hon skulle leva.
Men jag kan inte förneka att det är sorligt, det är mer att jag tycker det är synd om farfar, som blev lämnad kvar utan henne. Men det är livet.
Det är tiden som har skrämt mig, igår grät jag för att jag visste att det skulle ske snart. Det var tiden.
Tiden är mycket värre än döden

Tiden

Döden skrämmer mig inte så mycket, utan det är mer tiden innan. Att hinna uppfylla alla målen, göra något galet och något oväntat. Gifta sig, skaffa barn och rubbet.
Sen kommer ju den tiden som kommer påverka oss alla, döden. Jag vet att det bli ganska poetiskt såhär emellanåt. Menmen, sådan e ja;)
Idag så var jag på a6 hade det supertrevligt han gå till louise och påbörja festen, men mamma hade ringt när jag va på a6 och sa att farmor mådde jättedåligt. Och att släkten va påväg.
Jag kom hem ungefär vid 6 och fick värsta chocken när jag såg farmor.
Hon såg seriöst redan död ut. Hennes ögon var nästan gömda bakom ögonlocket och hennes händer liknade händerna som monstrerna i I am legend har. Jag trodde hon skulle må så illa som hon brukade göra när hon mådde dåligt.
Men detta var något fruktansvärt. Och jag antar att de flesta som läser har slutat nu men var tvungen att skriva det ngnstans. Men det är ju så hemskt, jag menar nu är hon omringade av familk och vänner. Men alla vet vi att vi bara väntar och det är det som är så tragiskt. Vi väntar...
Och när folk börjar prata minnen vet man att det är slut. Man pratar aldrig minnen annars. Och det jobbiga är att jag inte sagt hej till henne idag. Jag klarar inte det.

4 16åringar på 2 dagar

image58
GRATTIS!

Girls night in

Så igår kom girlsen hit. Det va ju kul det med, det va längesen;) Kollade på gamla filmklipp och pratade hemlisar. Eller det skulle pratas hemlisar, det blev dock inte så mkt av den sorten. Haha^^... vi är väl för uppenbara..(heter det så?)
Idag e det en crazy dag på a6, sen lite städning. Sen imorgon e det GÖTEBORG! WIEE:D

Rubrik-brist

Nu tycker jag det är dags att ändra designen lite här på bloggen. Tycker den e lite enformig och tråkig. Den ska bli lite mer personlig. Så jag har nu anställt rebecca för att ändra layouten.
Senare idag ska folket åka till johannes och ha trevligt, fira påskafton och klä ut sig till påskärringar, nä kanske inte men trevligt e det i alla fall.
Nu vet jag inte längre vad ja snackar om, om jag ska va ärlig. 
Nu kom mamma med ägg och vill att vi ska leka skattjakt. Pengar fick man ju;)


Påskens alla sidor

Det känns som vi på långt håll håller på att splittras, men det blir väl så. Men av alla andra så hade jag hoppats på att vi skulle hålla ihop för alltid bryta den där dumma regeln om att alla förändras alla splittras.
Men vi ¨håller väl på att växa upp och det är väl det som gör att vi glider ifrån varandra. Men jag hoppas det ändrar sig för jag älskar er för mycket för att låta det rinna ut i sanden ♥

Vindruvor

Vindruvor har inget med dagen att göra filmteam idag trevligt, även utvecklinssamtal det gick väl okej, mesta e ju bra.
Tack tack personen som skrev kommentarerna, ett namn uppskattas;) haha mkt roligare att läsa då

En enformig tisdag med ändringar

 Jag vaknade va pigg o gla´
 Jag blev dissad
Jag som e så snäll o rar
Lisa blir sexton
En gång för alla
Att hon fyller sexton före mig, PALLA
Jag hittade ett par gamla stövlar
Men jag hade glömt att snön de skövlar
Is dit och is hit
Jag var påväg att halka en bit
Jag kom till skolan inte redo men klar
Jag skulle räkna matte
men vilka tal är par?
Jag öppna´min skoldagbok
Fick upp namnet Glenn
Haha, känn på den
fick en idé om att köpa fisk
Men jag visste att jag fick städa på egen risk
Filippa hängde me
kom på att namnet Ulla passade på en bä´
Jag ville köpa en OTH säsong
Men rean hade inte börjat på en gång
Vi gick till H&M en sväng
Jag köpte väskan jag tittat på igen och igen
Vi gick bort för att köpa dessa sjödjur
De levde i akvarium inte i bur
Jag tog en svart och en vit
Men av skålen de täckte bara en liten bit
Vi gick till affären mittemot
Jag hittade en film utan min fot
SKyndade hos för att leta efter buss
Vi fick ju inte av min mamma skjuts
Bussen passade bra
och namn till fisk nr två vi la
Glenn och Loka
Är namn jag boka
Men smeknamn de har
Rolf och Ulla snurk passar bra;)
Jag kom hem titta på kanal fem
Jag kom inte på vad ja skulle rimma på igen

Dagen i dikt;)

Suprise!

Idag hade jag hunnit tagga för varmt väder och tagit fram kjol och tights som skulle användas. När jag sedan vaknade såg jag att solen inte lyste igenom persiennerna och tänkte skit också det regnar, men jag kan ändå ha de kläderna. (kläderna har inget med poängen att göra)

När jag sedan för säkerhetsskull skulle titta ut och se vilket väder det var, Va det VITT! SNÖ! Vet inte riktigt om jag tycker det e bra eller dåligt, men visst skulle det va härligt med vårväder.


sönda suger

Söndagar e de tråkigaste dagarna som finns, sitter hemma och tänker. Man tänker på alla fel man gjorde dagen innan och dagen innan det och da´gen innan det, jag vill inte tänka ju mindre man tänker desto bättre går alltíng
Usch fy vad ja hatar söndagar!

Melodifestivalen

Gårdagen spenderades genom att städa, åka till petrus och sedan åka till jenny.
Melodifestivalen var det som kollades ute hos Johansson, röstade hur mkt som helst;)... 2,4 miljoner röster och jag var 4:an kan man säga.

Känner att ja börjar få ont om kommentarer skriv vetja! Liva upp mitt tråkiga liv

crazy,lazy aszome!

Okej hoppa över lazy, ett ord som bara e bra för titeln. Idag efter freda 20 va det dags för One:production premiär skitkul! Jag själv fick inte göra ¨så mkt för ja frös så mycket att själva kameran började skaka. Haha, men det va verkligen en upplevelse och jag vill verkligen fortsätta med sånt här sen! Skitkul verkligen,
men go natt pappa trodde inte filmlivet va såhär så han e lite sur att ja kom hem så sent ^^
SOV gott

kisses

Somliga vet (inte)

Okej nu e jag ju inne på mitt bättringsår och nu vill jag att alla som tycker ja ska ändra på något skriver en kommentar med namn anonym! skulle uppskattas väldigt mycket♥

One:production

Idag gick ja ju på filmteamet verkar lovande. men lite jobbigt att ja e enda tjejen och att man troligtvis måste vara FRAMFÖR kameran ngt jag inte e så förtjust i haha... men ngn tjej som vill va med välkomnar jag av hela mitt hjärta,av hela min själv, av hela mitt förtsånd.

new stuff

I need some new stuff, ja jag behöver något lugn. Jag hatar att göra saker första gången, något man inte vet vad som väntar en. Men jag måste va galen, ta NYA risker det är mitt nyårslöfte

You got the green light

Så nu är jag är inne på min period att göra livet värt att leva. Nu har hon tagit chansen att va med i kyrkans filmteam kan va bra för framtida jobb. Och är med i suck-kommitén. Fy va gött, det har jag velat riktigt länge men trodde inte jag skulle få chansen till det:D... men nu e jag gla' o nöjd.
Lycka till alla som har uttagning på estet imon!

Paul

Paul Walker is the man!

image55

right or left

Blir trött på folk som ger skitstövlar tid. När de inte e där snackar hur mycket skit som helst och gör narr av de och inser att inget de säger är på allvar. Sen när de säger det trycker de ner det som en äcklig potatis i halsen och tror att de har rätt. Lyssnar på de och tar åt sig. Sen ska man komma på en bra replik för att knäcka tillbaka de, samma sätt som man gjordde 7an. Är det inte meningen att man ska växa upp, jag har en tendens att få folk att inte lyssna när jag säger något och jag tror att de kan få in någo efteråt.
Men jag tycker det är onödigt att va kaxig och spela tillbaka, de kommer bara fortsätta, fortsätta fortsätta
Jag skiter seriöst i de, orka bry sig om vad DE TYCKER. hur ofta har man inte hört du ska inte bete dig som alla andra vill och tycker. Men vad är det man gör? jo man tror helt plötsligt att de har alla rätt i världen.
Skit i de! de är inte värda en enda sekund. om du skiter i de betyder inte det att du accepterar det de säger, utan du visar ett tecken på mognad!


Bio-logi

Nu där jag av utmattning snart. Ibland undrar jag om lärarna vet om att man försöker få sitt sociala liv att fungera. Livet handlar inte bara om att klara sig själv och överleva själv skaffa pengar och gifta sig.
Det handalr om att utvecklas som människa och ta risker... jag citerar Dagboken; Vetenskapen når en bit sen kommer Gud.
Nu måste ja kolla på Anna Phil och plugga vidare

3 födelesedagar och 5000 sms

Så igår ParT hos Lovisa, Malin och Lovisa är stora flickor nu, 16 bast!. Skitkul kväll va det verkligen:)
Har även firat järnet med sms, har ju 5000 sms att slösa på. Men det e trevligt.

Idag var det av till Linköping och träffade Gabriel och Lydia mina omtalade kusiner som ingen har missat...haha
Måste bara tilläga ett citat som va lite vitsigt. Gabriel hade precis varit ute och kört första gången 16 igår ju!

Och då sa hans moder: Höll du i kvart i 3 då?
och jag: Inte kvart över 9?
Hans moder: På min tid körde jag tio i 2
Jag: Tiderna förändras

haha tyckte det va kul:P
Men hade trevlig sms stunder med Lång Smal och Glad och Glädjepojken. Och kusinen då som satt 4 centimer bort haha. Men släkten e värst utan sina mobiler

PÅ ÅTERSEENDE

Ps- LP är de skivor som spelar kärlek;)


Hoppa ut ur bekvämligheten

jag har starkt inflytande på folk, när ja skickar sms så tappar folk mobilen och när jag skrattar flyttar sig folk en meter åt vänster, det beskriver korfattat min dag.

Gotta grow

Dans idag igen, gick faktiskt bra förutom tanken "LE" som for genom mit huvud. Jag tror jag ser sur ut. När jag gick på dagis frågade alltid mina fröknar, varför är du sur? Det jobbiga var att jag aldrig var sur, och då sa jag; jag är inte sur och de bara jo, vad är det. haha ett litet problem jag har...

Menmen, något intressant för att ta oss in i nöjesvärldensvärlden. Cari Dee i Gossip Girl!
image54
Lite kul för att hon va min favorit i Top Model:)... Hon kommer nog skippa modellandet och bli skådis, men hur det lyckas återstår att se.

Fredag imon, vad ska ni hitta pÅ?

Det lilla lovet e över

Så nu ska ja gå till skolan om 8 minuter. Inte riktigt peppad. Ska laga mat alldeles själv och det e inte precis spagetti och köttbullar så ja e lite små nervös faktsikt:/...
Haha men det ska väl gå bra hoppas jag..haha det e ju över om ngn timme jobbiga e ju att klasskompisarna ska smaka och döma menmen vi hade ju en pakt som sagt.
Men som sagt ja ska va galen och ta allt som händer med ro, bara om min mage fattade det!


...

Fy vad skönt det var att va ett litet barn!

Miss Sixty

Okej, jag bryr mig inte om vilket märke det e, oftast kan det bara va en trasa med en liten text där det står ett märke och alla vill då ha den. Men den här klänningen är verkligen alldeles, alldeles underbar!  och jag vill ha den nu!

image53

Tisdag

Inget speciellt händer i mitt liv nu. Varit typ sjuk hela helgen och det har kanske inte precis synts men jag tar igen det nu istället. Missar ju spanskaprovet idag och tänkte jag gör det imon vilket som inte går eftersom vi har idrottsdag:/ Men ngt nytt här min layout på bloggen behövde förändring, men ja ska nog fräscha upp den ännu mer...
Det finns inte mkt som piggar upp mig på en vanlig vardag, men någonting som piggar upp är solen och musik som spelades på sommaren året före. Det ger en sån härlig känsla av längtan och föväntelse.
Det känns som om livet är på väg arr börja och att det finns mer att ta ut av livet än att sitta vid en skolbänk, för jag är väldigt skoltrött nu, men ni som behöver bli lika bruna som jag gå ut och sola vetja;)!image52

Dansa runt månen

Under denna helgen har jag har haft mer träning än Bert Karlsson på ett år:P. Nä ja ber om ursäkt för den...^^
Lördagen började ju ganska lugnt men sen vid tre blev det , dans, dans och åter dans, och trots all den träning och värk man fick jag det piss på uppvisningen aldrig gått så dåligt i hela mitt liv på en dansuppvisning, i alla fall inte på låten fame ...usch fy vad dåligt det gick

Men jag har typ varit sjuk i fredags och anfallen av min bästa ovän näsblod ngt ja skulle kunna klara mig utan, men idag var ja faktiskt ganska tacksam över att den fanns för ja slapp gå till skolan;)

Men ni får ha det så underbart

image51

jopp

Igår kortfattat: nyst hela dagen trodde det var allergi men e likadan idag så ja undrar lite
                         Matteprov, vilket gick ganska bra tror jag
                         Städning så snyggt
                         Folket kom hit
                         Alla gallskrek åt the hitcher vilket va väldans kul
                         lämnat så fult

men här kommer det roliga:
De sista hade åkt hem trodde jag när Malin, Petrus och Josef gick ut. Så ja gick ner och låste. Sen gick jag upp på övervåningen och va tvungen att stänga vindsdörren och det smällde till, kom ihåg det att det smällde till!
Sen såg jag en jacka, och en mopedhjälm oj har ngn glömt detta nu, sen vandrade min blick mot soffan och där låg Pierre under alla kuddar och filtar. Och då kom uppdrag väcka, ja ropade Pierre och fick inget svar. Jag sparkade på hans arm men har märkte ingenting. Jag ropade Pierre igen. och denna gång kom den en mumling. Sen tog jag bort alla kuddar och ropade en gång till. Och då fick jag ytterligare en mumling men inget tecken på att han skulle vakna. Jag sparkade på honom igen, men ingen reaktion förutom att foten rörde sig. Då såg ja ingen utväg så jag hällde vatten på honom. Då vaknade han! Sen så gick han ju ut. Sen när ja kom upp igen för  att fräscha upp lite, tyckte jag det lätt som ngn kastat ngt på fönstret. Jag har ofta inbillat mig att det e ngn som gör det så ja blev lite skraj. Jag drog upp gardinerna och såg Pierre där nere och jag öppnade fönster. "Jag tror jag glömde mina glasögon!", jag gick in vid tv:n och letade efter de sen gick jag fram och sa att jag kmr ner med de. Men han insisterade på att jag skulle kasta ner de, vilket jag gjorde, men de hamnade i rabatten! Så jag gick ut för att hjälpa honom att leta, vilket va väldigt svårt med alla blommor och grejer. Så jag sprang in för att hämta ficklampan och när jag väl ´kom ut hade han hittat de. ^^ lustigt värre

image49


RSS 2.0