Freda!!!

drar svetten ur pannan, andas ut och skriker av lycka fredagen e här! Med sol dessutom och om solen inte var här skulle ja va riktigt sur, men ja blir riktigt glad av sol!

Världens konstigaste dag ida btw, slagsmål, matteprov typ 4 timmars hål och fysiken blev engelska.
Och dessutom gjort ngt jag varit tvungen att göra innan ja slutade Junedal så nu e det färdigt:D
E inne på listan att göra saker ja ska göra innan ja dör och har gjort ungefär 3 st nu och jag ska göra minst 15 innan ja dör, så det e ganska lugnt tror jag:)

Lörda Live imon missa inte!


She's crazy!

Okej barnlivet e snart slut så ja måste göra av det någonstans. Jag ska inte bli fast på en punkt om du förstår vad jag menar.
Jag ska bli Galen! Kort sagt men ja ska bli galen, så förväntade dig ovanliga saker med mig framöver

och ja e dessutom asglad pågrund av att solen skiner! Äntligen fy vad glad man blir av det

:D

Moviestar!

Yepp, nu så e det dans på lörda me härliga låtar yeah!

Idag så slutade jag 20 över 2 och hade en timme och 10 minuter på mig att gå på stan o va hemma igen.  Men ja hann till PB klockan 15.00 så ja va lite stolt och kom hem 15.31 så ja han på minuten.

Sen kom Jenny hit och vi övade till danserna, trött som man va gick det inte toppen men lite framåt har man ju kommit.

Sen ikväll blir det Top Model

och för att svara Petrus:

Vet inte om jag ska köra OC för tycker det e lite föör dramatiserande och ja måste typ ha 3 veckor att inte göra någonting, så börja kolla på One tree Hill!:P

menmen, imon blir väl en torsda och den kan ja inte beskriva så mkt mer.

Och statistiken ökar och minskar mitt rekord e ju 39 besökare på en dag och det ska öka!

Nu känns paniken...

På spanskan satt jag och anna och räknade ut hur många skoldagar vi gått och hur många vi har kvar.
Vi har gått 98 dagar och har 75 dagar kvar inklusive studiedagar.
Och seriöst ja satt och tänkte snart e det sista gången jag sitter på den här bänken, går ner för den här trappan, går ut i regnet genom paveljongen och stora huset. Jag blev seriöst gråtfärdig, även våran klass inte har den perfekta sammanhållningen kommer jag nog konstigt nog sakna den.
Sen sucktröjan måste bli perfekt annars blir jag faktiskt deprimerad. Jag tycker: minnesvärda KK- elr vad den hette. För den passar verkligen in på våran klass alla sticker ju ut på ett eller annat sett.

Jag börjar även stressa när det gäller allting, pengar läxor, fritid ju mer ja tänker desto mer stressar jag. Och då mår ja sa fruktansvärt dåligt. Så om finns ngn som har ett bra tips för att lugna stressen välkomnas en kommentar.
Och ngn som e duktig på spanska skulle också komma till nytta om de hörde av sig.


Men dessutom så e det a big event den här lördagen. LÖRDA LIVE! och jag ska dansa i skitfula kläder..haha
missa inte det. Men kom inte bara för ja ska dansa finns mycket annat. Och om det är någon som inte riktigt vet vad det är och tror att det är massa ungdomar som sitter och bakar kakor så kan ni ju skriva en kommentar så skickar ja filmer om hur det ser ut,

image48Vet tyvärr inte vad det är för ämne


Until I see who you will be

Uppdatering:

Fredags: Köpt nya skor, ganska fula men kostade bara 75 så ja passade på
Lördag: Undervisning körskola, pizza med släkten och hos petrus med folket
Söndag: Passa, Leo, städa, gå på dansen
Måndag: Skola, suck. Leo parar sig med du vet en sån blå stjärna från IKEA, anna phil

kortfattat och bra

Late and it's about faith

idag har varit en lörda. vet inte riktigt hur ja ska beskriva dagen annars. Utbildning på pappas jobb, sen städade jag där och sen åt jag pizza med släkten och sen drog jag iväg till petrus, där pierre, annika och lisa var och hade trevligt.
Trevligt utan dricka;)
eller vi hade ju en dricka med cola, vatten och kycklingbrosk men ingen e ju dum nog att dricka den.

Jag ska sluta öppna mig så mycket jag gjort på bloggen för ett tag för att jag inte känner som jag skriver hela tiden. Utan kan ta del av de tankarna för mig själv om det inte är någonting jag vill dela med mig såklart.

Godmorgon

okej för att svara dig annika. Ja, innan va ja dum i huvudet. Det var typ ett år sen och jag var väldigt förvirrad. Jag fick sedan en dröm om att min klasskompis va lesbisk. och jag insåg då att för mig så spelar det ingen roll om hon e det, hon e ju fortfarande den samma.  Jag hade egentligen inget emot de. Men jag hade uppfattat det så fel, jag hatade de inte, långt ifrån!
Men jag vet inte vad jag fick allt ifrån, för jag hade aldrig läst det någonstans, jag hade bara hört från andra människor att det var fel. Och det e inte tillråkligt för att ha någonting emot de.
Och jag vet för mycket för att bara tro för att bibeln säger att man ska det,
men det känns även som en mer press när jag vuxit upp med den och inte hittat den själv. Om du förstår vad jag menar. Jag har haft svårt med det där, men jag har ju sett vad Gud har gjort, så ibland fattar jag inte varför jag velar. För jag har ju sett!
Men det känns lite som ja fortfarande e på barnstadiet du vet. Och jag vill verkligen så mycket mer. Och jag har ändrat uppfattning om det mesta.
För min cellgruppsledare sa; att det som står på ett visst sätt i bibeln behöver man inte översätta det ordagrant utan anpassa det efter hur vi lever nu.
Så nu tror jag att jag verkligen TROR. Men jag måste också utvecklas.
Det va bra det du skrev, för jag behövde verkligen tänka efter. Men jag tror av hjärtat, måste bara utveckla det mer....

Found me

Måste bara skriva att ja e hemskt ledsen på grund av det som hände den där pojken på ljungarum.
Undrar vad det är som kan driva en människa så långt. Så långt att livet inte är värt att leva.
Livet är för kort för att bry sig om kläder och smink hela dagarna.
det kanske finns någon på din skola som har samma tankar...

jag vet att detta låter fullständigt hemskt och det e inte riktigt säkert  att det blir så of course.
Men det känns som vi e på väg mot jordens undegång och tills Gud kommer tillbaka. Jag vet att allla inte tror på sånt men just nu känns det verkligen som människan e på väg att tappa greppet.


Schindler's list

Idag har vi bara haft en lektion för vi kollade på Schindler's list på morgonen till klockan 11. Den va faktiskt bra. Innan hade man inte tänkt på att det faktiskt e riktiga människor som råkar ut för det här. I den här filmen fick man mer se människorna se deras rädlsa deras glädje och deras oro. Och deras hopp om att överleva.
Jag har mer kopplat de till en massa innan och inte insett att de är precis som oss.
Jag kommer aldrig någonsin få den tryggheten om raser för att ja e själv e färgad. Jag kan ärlig talat se rädlsan. Men det e en sådan onödig grej, ska man döda en person på grund av religion, hudfärg, läggning?
Alla är människor. Jag har fördomar när det gäller homosexuella innan, för ja trodde att det stod i kristendomen att man inte skulle gilla de.
Men ja har kommit fram till att du får gilla personerna men inte det de gör. Jag accepterar människorna som faller för samma kön men ja tycker ändå inte det är rätt. För det e faktiskt det minsta man kan göra.
Det gäller precis samma sak med andra religioner. För jag känner muslimer t ex och jag har inget emot de. De behandlar inte mig annorlunda så varför ska jag göra det?
Jag tycker vi människor måste acceptera att vi e människor och inte varelser. Vi är samma människor och vi ser alla likadana ut. Ni kan acceptera en som e vit. Men hon e blond och du brunett? E inte det samma sak då?
Vi måste verkligen tänka efter.


Tjenare

Idag hade vi fysikprovet det gick asdåligt!... kmr nog inte sänka mig, men ja hade hoppats på motsattsen med det e ju piss and forgotten.

Imon blir det Schindler's list elr hur det stavas
får se hur det blir, verkar ärligt talat lite segt med 3 timmar

Sen blir det nog hem och köpa skor och sen freda 20 och träffa alla ja inte sett på 40 år!

Menmen, kläderna ja har lagt upp e på utgång och den blåa e slut precis när mamma blev övertalad och jag gick köpa den. Men det e väl en läxa på att kläder inte e allt.

Fysiks

Okej idag är ja trött och sliten. Pluggat fysik hela dagen och en överraskning till alla som fyller år i mars.
Var allmänt trött i skolan idag, ja började skratta för ingenting och johan frågade filippa om ja var trött (var på engelska lektionen)
och då sa ja: tänk om man sa "No, I am pig"

Fattar ni, man säger pigg men det betyder ju pig och det betyder ju gris!
haha ibland e ja riktigt fyndig

och våran biologi = bio + logik = vi kollar alltid på film och "lär" oss saker

Jag börjar btw bli väldigt skoltrött och om ja inte höjt mig i 2 ämnen när vi slutar så tänker ja aldrig börja på högskola bara så alla vet.

VG i musik och MVG i engelska, helst MVG i bild också men det tror jag inte e möjligt och VG i slöjd också men det sa hon att ja hade stor chans till att få, kanske ska till och med satsa på MVG också... fast nae kmr inte gå

och nu vet hela världen vad jag har för betyg, menmen


Hoppas alla haft en mindre stressig vecka en jag, ska bli skönt me yoga på idrotten;)

Önska mig lycka till på fysikprovet!

för snart ska ja kolla på top model
image47Älskar Serena och Jennys kläder, speciellt den prickiga klänningen!

HOLA

eftersom min blogg e väldigt ny, tänkte ja att ni skulle kunna lära känna mig bättre och det beror på att ja har tråkigt och har tusen läxor som väntar på mig.

och 7 sanningar/fakta om mig:

* kan bara vissla när ja målar naglarna
* är den 4:e kortaste nian på min skola
* älskar filmer!
* vill gå upp på grannens garage-tak innan ja dör
* Sminkar mig inte (gjort det kanske 20 ggr)
* duktig på att gå i högklackat (visserligen ser ja inte mig själv när ja går, men ja ramlar inte i alla fall)
* Ogillar mitt hår!
image46

överlämnad, överstressad, övergiven

Idag är en riktigt seg dag, skulle bara vilja lägga mig ner och dö tills ja slutar nian.
Hade min redovisning idag, ja vet inte om det gick bra, men jag va asnervös, skulle nog dö om ja inte hade en film att använda.
Fast pressen e hård när kerstin e där såg ärligt talat ingen som inte va nervös.
Hade även nationella prov i svenska känns som ja behöver anstränga mig lite mer för att ja ska få bättre betyg på provet, men ja orkar inte... seriöst, ja orkar verkligen ingenting.
Vill verkligen börja gymnasiet nu, det e nog den tiden ja skulle vilja stanna på, lagom ålder o allting, sen slutar man ju har 5 år ¨på sig att göra vad man vill sen e det dags att bli hemmafru och typ vänta på att man ska dö.
Okej en ganska negativ syn på livet, men det blir väl vad man gör det till och jag har faktiskt fullt upp tills ja blir 30.


Såhär skulle jag också vilja rita!

Lördan då allt händer

okej ärligt talat händer det inte så mycket

men det som hänt då:

* 2.30 kom de från Vemdalen tillbaka!
* Jag har städat, storstädat, vilket som e väldigt ovanligt!
* Kusinerna anlände vid 14.00
* Gjort en vänner film som går att ha på dvd -de dubbade då så om ni vill ha de så får ni en sådan, men ni måste ha egen skiva
* sitter här nu då...

har inte så mkt att skriva egentligen men det var läget för nu

vilka hejar ni på på melodifestivalen ikväll då?

dagsxs igen

image33image34image35image36image37image38
Kan inte någon ge mig pengar så jag kan köpa dessa?!

Tråk

antingen hatar man mig eller gillar man mig.

Antingen trackar man mig eller säger ingenting.

Jag har aldrig riktigt fattat vad människor har emot mig? Jag är inte precis bitchig av mig, förutom när ja tuggar tuggummi:P
Och som alla andra människor råkar man väl säga fel saker.

Det jag ogillar mest är inte folk som inte gillar mig utan folk som låtsats göra det och sedan verkligen skiter i mig när det verkligen gäller. Mitt liv är fullt med folk som är sådär.

Och ingen, INGEN känner mig egentligen.

Vilken är min favoritfilm?
Favoritlåt?
Favoritplagg?
Favoritskor?
Favorit kompis?
Bäste egenskap?

Enligt folk är jag den tysta personen som man kan kliva på, älskar romantiska komedier, är en MVG-elev, som gillar Darin och är den perfekta dottern

Vet du jag passar inte in på ngt av det längre. Jag var tyst jag var så tyst att man skulle kunna tro att jag var stum. Men jag lärde mig använda min mun. Men folk har trackat mig så hemskt i livet att jag inte vågade säga något. Jag har kompisar som jag verkligen kan lite på och ger komplimanger och lärde mig prata! Men det tog flera år tills jag tyckte jag var värd att prata. Ja, man kunde kliva på mig för jag gjorde allt för att vara folks till lags. Visst jag älskade romantiska komedier för jag hade inte testat ¨något annat. Nej jag är ingen MVG elev om du vill veta har jag faktiskt INGET MVG. Jag gillade Darin nu gillar jag allt för det mesta. Och jag är långt ifrån den perfekta dottern.

Så är det något fel på mig för jag är kristen?
Något fel på mig för att jag inte är som DU trodde?

Jag är såååååååå trött på att folk dömmer mig hela tiden. Och en del som är runt om mig skulle jag bara vilja slå till och glömma att de existerat.

Ibland tror jag ger folk för många chanser att bättre sig, de besviker mig alltid till slut igen.
Jag är så himla trött på människovarelsen för vi beter oss som himla idioter.

Jag skriver det här mest för ett antal personer måste ta åt sig.

Jag går inte hem och gråter, planerar ingen hämnd, jag ber.

finns det verkligen någon som bryr sig?


Så...

Hejhej, mina kommentarer är förminskade bara för att ja saknar alla som stack iväg till Vemdalen!

Okej, men det va de som skrev kommentarerna och jag menar inte att jag saknar kommentarerna...men ni fattar

Lisa o Jenny kom hem till mig ikväll och vi looked at the tv most of the time. Top Model 9 och Den som ska visas 2017!
Men vi ska se den i sommar sen ska vi inte se den förrän 2017 är planerna då

Sen en simpel fråga vill någon följa me mig till Gullbranna för jag pallar inte att bo med endast min familj i en vecka!

Imorgon ska Melina va hundvakt till lill Leo, så inte missförstånd sker så skriver jag att det är min hund;)

Sen på freda ska Melina och Lisa bli nya Skills och Nathan!

image32

Connected

Så idag ska det bli filmdags med Jenny, trevlans.
Ingen bio blev det ju för den går bara klockan 13 på dagarna:/

Menmen, skulle ju kolla på snakes on plane igår den va RÅ. Asså den va inte läskig men den va så himla RÅ. Måste nästan varit en pervers gubbe som regisserat den.  Stängde av efter 20 minuter för jag mådde så illa. Och dessutom var ormarna inte ens verkliga.

Okej filmer som inte är värda att se:

* The beach - Leonardo Decaprio, händer inget och allt blir bara fel
* American Pie - såna onödiga filmer, för folk som e desperata efter sex
* Snakes on Plane - RÅrårårå!
* Om en pojke - okej såg den när jag var 10 år och då var den väl totally fel. Men nae...
* Som man bäddar - det skulle likaväl kunna va en hemavideo, man själv filmat hemma, ondöigt att göra film av


Har ni tänkt på vilka bra år 1999 -2002 var egentligen? då var det så härligt varmt på sommaren och vintern va full av snö? Det är verkligen år jag saknar allt var så underbart och lätt.


PS. fick precis höra att vårat toalettbord gått sönder:P


Men back again. Jag saknar verkligen de åren, om allt bara kunde komma tillbaka, det känns som det är början på slutet. Okej jag är ingen typ spådom som tror att vi kommer invaderas av gräshoppor.


Men om ni har några riktigt bra filmtips att ge oss tills ikväll han skriva en kommentar och då blir jag glad!


snakes on plane

tja!
Varit precis hos farmor och kollat på Anna Phil, en tradtion vi har haft ett tag.
Blev dock lite besviken på AP...vet inte riktigt varför men lite konstigt, kändes inte riktigt verkligt idag, när de löser brotten. Men ska fortfarande följa serien

Men serie som inte gjorde mig besviken e Gossip Girl, tisdagens serie är att rekomendera!
Gossip Girl

Jenny har assnygga kläder btw. Och visste ni att hon va 93:a! hon e bara 15 i år!

Medan Serena är 87:a, förvånadsvärt egentligen säg en kändis som inte e 87:a?

And do you wanna now who Gossip Girl, well I guess you already know,
"You know you love me"
^^

okej skvaller va längesen jag kollade upp:P Men här bjöd jag på lite

Snart ska ja kolla på Snakes on plane with my mum..

okej men ni vet troligtvis redan att jag är galen i filmer och serier? så ja måste bara nämna att ONE TREE HILL är den bästa som någonsin gjorts!

Men puss på er och gör inte som jag, titta så mycket på tv!


tråkigt

ja har inget att göra så ja bara lägger upp några bilder



vackra tjejer! och talangfulla dessutom

Måndag, LOV!



GE MIG NU!!!


Jag måste dock vänta tills April då jag har köpt presenter till alla 10! måste alla fylla år i Mars, det e lite jobbigt för oss andra faktiskt. Men om ni tycker jag verkar väldigt snäll så kan ni ju faktiskt köpa den åt mig! Kläderna alltså

Dagens planer är en överraskning, men lite One Tree Hill kläms nog in, lite uppfärschning behövs, för att jag hatar mitt hår!... eller inte efter jag varit hos frisören men annars så...

Och sen nästa vecka har jag planerat att bli en ko, för skolan orkar jag inte med. Alla har så himla falska hela tiden. Usch jag orkar inte med det, fast trots det känns det som jag kommer sakna våran klass lite.
Men gymnasiet kan jag knappt vänta till! ska bli skitkul! och ni som redan går på gymnasiet får inte skriva kommentarer och klaga för då blir jag riktigt deprimerad. Som jag också blev imorse när jag hade vaknat så glad och mamma sa att ja måste städa!

Ikväll är det Anna Phil missa inte!
image17


Men vi hörs väl om en timme igen antar jag;)

http://youtube.com/watch?v=6KG70d6qbVE&feature=related

Hello

What I'm gonna do with my life?

Insett att de gamla brittan låtarna e bra;)

I can't help the way I feel

Snart e det basket time btw
Imon Anna Phil

Say hello to the girl that I am

Skriv gärna en kommentar och skriv vad ni vill göra på lovet,

Påminner även om min bok;)

puss på er

Overprotected

Live

Hejhej, jenny har åkt hem o vi kollat ¨på melodifestivalen, och one tree hill of course!;)

måste bara skriva en sak Bevin sa:

"Jag vet att folk tycker jag är korkad. men jag är inte trög. Jag låter er bara få som ni vill för det är så ni måste ha det. Snart tar vi studenten och jag börjar om från början. Det blir svårare för de som behöver skolan för att känna sig speciella. De använder skolan för att bygga upp sig själva och sen upptäcker att den stora världen inte bryr sig om vem man var i skolan. Såna som du." 

Bra att tänka på

Ni får ha det så himla bra på lovet

Början på slutet

Idag spenderades kvällen hos Lisa. Och 3 timmar innan hade jag gjort ett väldigt bra köp!
LOOK WHAT I'VE GOT!

Season 4

Asså sista avsnittet var hur bra som helst, det visas ju på sönda men orkar inte vänta. Blev helt kär, var på något konstigt stadie mellan att gråta och skratta. Man var lycklig och olycklig på samma gång, hur nu det är möjligt.

Så nu har vi en plan, vi ska bli basketproffs tills vi slutar gymnasiet och då ska hela gänget köra en match precis som det slutar med i denna dvd.

För då skiljs vi åt... till det yttre i vilket fall.

Men, känns lite tragiskt eftersom vi slutar nian snart och inser allt vad vi inte gjort, men det e nog inte det ja kommer sakna mest. Men det känns sorgligare än att sluta sexan, men då visste man ju att man fortfarande skulle se alla, men ja tror inte ja kmr sakna personer utan mer det jag inte gjort. Jag bli vuxen om 3 år! shit liksom....

Men till er alla ett tips att se sista avsnittet på One Tree Hill säson 4, ASOME! elr hur det stavas


kramar

Girls night in

ikväll blir det party hos Lisa! lovet börjar nu... och ni som ska till Vemdalen får ha så HIMLA KUL! kommer sakna er aset<3
Men det kommer lite mess i alla fall

Skola idag då som vanligt, inget speciellt hände ja anna o louise kollade på Enough får fortsätta veckan efter lovet me den.
Idrott mot Petrus o hans klass, vi förlorade men vi e inte precis idrottsklassen och btw så satt petrus bara på bänken.

Men det va lite kul om inte Paris Hilton, Stalin, Hitler och Lenin och ngn ja inte vad ja ska kalla den sista menmen:P
inte klagade hela tiden, för de skulle inte va så bättre själva okej men ja ska lova mig själv att sluta snacka skit så det blir det sista ni får läsa.

Idag blir det köp av One Tree Hill säsong 4 efterlängtad säger ja bara!

Men glöm inte Melodifestivalen imon!


puss o kram skumbanan
Ariel

Torsda timing

OKej dagen började me nationella prov började 8.10 blev klar 9.00 och det betydde att ja hade två timmar på mig att vänta på de andra och de var ju typ sist ut men det blir väl så när man lägger tid på skolan, okej ja ska inte säga något för ja har faktiskt nästan börjat bli en sån med... men ja får troligtvis bara G på ryska revolutionen.

OCh sen när det gäller lovet vill LISA och JENNY hänga me till GÖTEBORG?


det måste ju hände någonting tycker jag...

sitter här nu och funderar på va mina klasskamrater har emot kristna?
Vill bar lägga till några osagda punkter

* vi tror inte att alla kommer från eva och adam, de var de första människorna men Gud skapade fler
* Det finns fler bevis på att Gud finns än att vi kommer från aporna


Ha de bra alla

puss o kram

Onsda mitt i veckan

Okej kändes lite segt när jag vaknade imorse på grund av att ja tänkte skit det är torsda och idrott. Men kom sedan fram till att det va onsdag vilket menas med att vi hade ännu en dag att gå igenom.
Sen kom dock de glada nyheterna, INGEN IDROTT imon! yeah
nationella prov och skriva uppsats verkar inte så jobbigt, min fantasi brukar gå på högvarv

Och för att uppdatera mitt spännande liv som e fullt med måsten måste jag bara säga Anna Phil på månda, missa inte, sen ska ja o lisa åka till danmark på tisda och träffa henne och fika och sådär
nej inte riktigt men till danmark ska vi troligtvis,
men ett bevis på min braiga fantasi

Något jag tycker ni kan missa är att åka skidor, okej jag är inte särskilt förtjust i skidor har nog aldrig åkt utan att något hemskt har hänt mig, och jag är eran vän när jag säger att ni inte ska åka;)

Nu håller ja på med mitt Ryska revolutionen arbeta och vill bara säga grattis till er som slipper.
Engelska redovisning idag då, höll på och dö när vi tittade på filmen!, usch... tack vare matteo som skrämde upp mig regält!
Men vi fick bra omdöme, bara stavfel på undertexterna som ja faktiskt inte kunde göra något åt när jag väl sparat men hoppas det kan höja mig till ett MVG.

och det blev väldigt mycket skrivet idag och ska nog sluta så ni orkar läsa vad ja skrivit.

Men vill bara säga tack för alla kommentarer och ni får ha det så bra

puss och kramar

Tisda

Ciao Bella.

dagen har varit okej nationellaprov, sen har det varit ganska slappt faktiskt. Engelska filmen funkar nu och musiken har ja efter lovet och ryska revoultionen e typ klar nu så kan ta det lite slappt imon.

Har börjat skriva en bok som heter Leva. den kan ni få köpa för 10 kronor när den e klar;)... på grund av det låga priset betyder det att den inte e så bra kanske men det får ju ni bedömma
jag hade lovat att skriva en bok till min gammla lärare
och jag e inne på min period att göra saker jag alltid velat göra, Och det gör livet mycket roligare säger ja bara

Låttips till er som vill ha kanske vi ska inskaffa: Halo- Bethany Joy Lenz
                                                                                     Shadowfeet - Brooke Fraser

Girlpower på B

I alla fall er som vill ha filmtips på mina favoritfilmer:    The Island
                                                                                                  Trapped
                                                                                                  Wimbledon
                                                                                                       

OKej nu var det avklarat, ;)

men om ni har något trevligt att skriv en kommentar nedan så blir jag glad

puss och kram

Sönda

Så nu e den här helgen över också,

Lörda Live igår var jättebra synd för er alla som missade det;)

Idag gick ja på bio med annika, vi kollade på arn

jättebra film. Äntligen har svenskarna kommit på hur man gör riktiga filmer

Egentligen tänkte ja skriva en lång utläggning om film men det orkar ja inte

Arn

Jag la dels upp den här för Petrus skull och visar att ja inte alls bara lägger ut bilder på VÄXTER!


puss o kram ha det så bra

Fredas nytt

Hejhej alla, mitt internet har ju hakat sig så ja praktiskt taget lever här nu.
hade sovmorgon idag till 11.40 tog inte nytta av den för att ja o louise va tvungen att fixa våran engelska men vi e klara nu om det funkar att överföra den rätt lite problem e det.

Senaste nytt:

* Planerat min 16års fest som btw e långt härifrån
* Bokat in Anna Pihl
* Ska spela in Göta Kanal 2 imon
* Kolla på innan frosten på sönda
* Göra mig irodning snart
* Bli duktig på gymnastik
* Höja mig i 3 ämnen

Inte så mycket intressant, menmen
kolla på den här filmen, ja e helt kär i den och så här ska min 16 års fest vara;)

http://youtube.com/watch?v=6KG70d6qbVE&feature=related


RSS 2.0